VIIKONLOPPU MUN MATKASSA

1. Tällä kertaa ajattelin postata teille perinteisen kuulumispostauksen, koska onhan edellisestä vierähtänyt jo tovi. En oikein tykkää tehdä postauksia puhelinfotoilla, mutta tehdään tällä kertaa poikkeus. Aina ei vain jaksa kantaa järkkäriä joka paikkaan, joten eiköhän tää ole ihan ok tämän kerran.
2. Perjantaina lähdettiin kaverin kanssa Helsinkiin, missä viihdyttiin koko viikonloppu. Käytiin ekaksi viemässä tavarat kämpille, jonka jälkeen suunnattiin FRIENDS & BRGRS- ravintolaan syömään, joka on ehdottomasti yksi mun lemppari ruokapaikka Helsingissä!
3&4. Lauantaina tuli pyörittyä Helsingin keskustassa shoppailen ja muuten vain aikaa viettäen. Ihana Helsinki.
 1&2. Perjantai-iltana käytiin tosiaan lintsin valokarnevaalissa, mikä oli meille molemmille eka kerta tuossa kyseisessä tapahtumassa. 
3&4. Lintsi oli koristeltu täyteen kaikenmaailman valoilla ja muilla koristeilla, joka sai tuon lintsin näyttämään aivan ihanalta. Pakko mennä ensi vuonna uudestaan! Kuinka moni teistä kävi tänä vuonna lintsin valokarnevaalissa?
1. Paikan päällä oli myös muutama esiintyjä, mutta se jäi meiltä tällä kertaa välistä, kun käytiin muutamissa laitteissa. Lopuksi mentiin vielä maailmanpyörään, mistä oli aivan ihanat näkymät koko Linnanmäelle.
2&3. Mikä olisikaan parempi tapa viettää perjantai-iltaa, kuin viinilasin ääressä hyvässä seurassa? 
4. Lauantai-ilta menikin hieman rauhallisemmin. Ennen kämpille menoa käytiin hakemassa pitsat mukaan ja siinä se ilta menikin leffaa katellessa ja pitsaa syödessä.
1. Sunnuntai starttasi käyntiin aamubrunssilla.
2. Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä shoppailemassa ja mukaan tarttuikin uusi paita, mistä tuun julkaisemaan asufotoja myöhemmin.
3&4. Lopuksi käytiin vielä kahvilla ennen kotiin lähtöä. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja minireissut muihin kaupunkeihin tekee välillä ihan hyvää, vai mitä?

No comments

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥